diumenge, de gener 06, 2013

La dona en ira


La dona més bella de la contrada ha tret les urpes i es prepara per atacar. S'ha convertit lentament en una bèstia agressiva que xerrica les dents seguint una cadència inesgotable. Li han près el que és seu, la cosa més preuada que ha arribat mai a posseir, i no està disposada a perdre-ho.

Durant tot aquest temps ha anat seleccionant en la seva memòria tot allò relacionat amb l'ètica i la compassió i ho ha fet desaparèixer dels seus circuits d'humanitat. S'ha après al peu de la lletra les tècniques del joc brut mentre ha anat encapsulant tota la bondat que algun dia havia tingut dins seu i l'ha abocada al no-res.

En secret, ha venut la seva ànima al millor postor a canvi de l'arma més mortífera; el seu cos és ara ple d'una energia devastadora. Del nas, de les orelles, dels ulls, del sexe, brolla aquest líquid negre i podrit que és l'essència de la venjança. Li crema la pell en regalimar-li dens per la força de la gravetat, però és insensible al dolor. Ha aconseguit transformar-lo en odi.

I ara que ja està preparada, ha arribat el moment de fer esclatar la guerra. 

Potser destruirà el món.

Benvolguts... busquem refugi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada